Al-Ba Film – a (nem csak) tudományos animációk stúdiója

Az Al-Ba Film animációs és komputergrafikai tevékenységeinek stúdióóradíja 2022. december 1-től:
 10 500 Ft, illetve 25 EUR, mely magában foglalja a munkadíjat és járulékait, valamint a stúdióköltségeket (szoftverek, eszközök, rezsi). Díjaink jelenleg alanyi áfamentesek.

A feladat részleteinek megbeszélése után a Megrendelő kérésére árajánlatot adok a várható munkamennyiség és az esetleges egyéb várható költségek alapján, mely nem jár megrendelési kötelezettséggel.

 

Egyedi művészeti alkotótevékenységre (pl. logó-, plakát-, borítóterv, kiadványok design-ja, illetve egyedi animációs szignál, oktatófilm stb.) a feladat részleteinek ismeretében egyedi alkotói díjra adok árajánlatot.

Ha a Megrendelő az eredetileg megbeszélteken felül újabb kiegészítést, vagy az eredeti elképzeléstől lényegesen eltérő változtatást kér, az az árajánlat és a határidő módosításával járhat.

 

A Megrendelő csak az általa megrendelt és elfogadott munkáért tartozik díjfizetési kötelezettséggel, és a munka elfogadásával válik jogosulttá az elkészült munka felhasználására.

A díj kifizetése/utalása a munka elfogadásakor esedékes, papírformátumú vagy elektronikusan megküldött
számla ellenében.

 

A plakettművészeti tevékenység tájékoztató árait a Plakettművészet oldalon találja, a konkrét feladat ismeretében egyedi árajánlatot adok.

 

Baksa Balázs e. v., animációsfilm-rendező, számítógépes grafikus
Al-Ba Film

 

Kecskemét, 2022. december 1.