Al-Ba Film – a (nem csak) tudományos animációk stúdiója

Az Al-Ba Filmstúdió animációs és komputergrafikai tevékenységeinek stúdióóradíja évek óta változatlanul 6500 Ft, mely magában foglalja a stúdióköltségeket (szoftverek, eszközök, rezsi), valamint a munkadíjat és járulékait. Díjaink jelenleg alanyi áfamentesek.

 

A feladat részleteinek megbeszélése után a Megrendelő kérésére árajánlatot adok a várható munkamennyiség és az esetleges egyéb várható költségek alapján, mely nem jár megrendelési kötelezettséggel.

 

Művészeti alkotótevékenységre (pl. logó-, plakát-, borítóterv, kiadványok design-ja, illetve egyedi animációs szignál, oktatófilm stb.) a feladat részleteinek ismeretében egyedi alkotói díjra adok árajánlatot. Ebben az esetben munkaóradíj nem kerül felszámításra.

Ha a munka során a Megrendelő az eredetileg megbeszélteken felül újabb kiegészítést, vagy az eredeti elképzeléstől lényegesen eltérő változtatást szeretne kérni, amely az ár és/vagy a határidő módosításával járna, ezt előre jelzem, így a megrendelő eldöntheti, hogy igénybe kívánja-e venni.

 

A Megrendelő csak a megrendelt, és általa elfogadott munkáért tartozik díjfizetési kötelezettséggel.

A díj kifizetése/utalása a munka elfogadásakor esedékes, számla ellenében.

A Megrendelő a munka elfogadásával válik jogosulttá a munka felhasználására.

A plakettművészeti tevékenység tájékoztató árait a Plakettművészet oldalon találja, a konkrét feladat ismeretében egyedi árajánlatot adok.

 

Baksa Balázs,
az Al-Ba Filmstúdió vezetője, animációsfilm-rendező, számítógépes grafikus

 

Kecskemét, 2020.